Parket renovatie : uw houten vloer weer mooi opgeknapt!

Is uw parket niet meer mooi? Toe aan een opknapbeurt? Misschien volstaat schuren en aflakken, maar denk ook eens een ander kleurtje? Misschien wilt u die lelijke barst weg laten werken? Of misschien heeft u een missend stuk wat in dezelfde stijl in uw huis terug gezet moet worden? Allemaal mogelijkheden!

Een parket reparatie of opknapbeurt is vaak goedkoper dan nieuw, en u kunt er weer jaren tegenaan! Soms is echter de vloer al enkele keren geschuurd en opnieuw gelakt. Dan is de vloer te dun om nog te schuren, kijk dit eerst even na, of als u geen idee heeft of dit zo is, vraag dan om een afspraak bij u. Dan kijken we dat na en geven we u de opties. Opknappen of vernieuwen, misschien een nieuw kleurtje, net wat u wilt! En natuurljk : wat mogelijk is binnen het budget wat u in gedachten had!

Heeft u een houten vloer met vlekken? Die normaal in de olie staat? Misschien is het een betere optie om deze mooi af te laten lakken? Daarmee is uw vloer meer afgesloten dan met een olie behandeling. Dan blijft het er mooi opliggen! Ook dat behoort tot de mogelijkheid. En andersom ook! U heeft een gelakte vloer maar heeft liever de vloer in olie of was? Dat vindt u bijvoorbeeld mooier. Dat kan allemaal!

Met Bosco Parket treft u gegarandeerd vakmanschap. Maak een afspraak met onze Meester Parketteur Marijn Swagten op 06 41 48 52 91 of mail marijn@boscoparket.nl voor meer informatie.

 

  • vloer-schuren
  • vloer-verf
  • vloer-geverfd
  • aflakken-gekleurde-vloer