Uw houten vloer opknappen : een goed idee?

Een vloer opknappen is vaak een stuk goedkoper dan een nieuwe vloer. Na een opknapbeurt ziet de vloer er weer als nieuw uit en kunt u jaren vooruit. We kunnen de vloer voor u schuren en opnieuw voorzien van een afwerklaag. Daarbinnen kunt u kiezen uit olie en lak. Wij zorgen ervoor dat de afwerklaag een professionele kwaliteit heeft en lang meegaat. De laksoorten en oliesoorten die u als particlier kunt kopen bij de doe het zelf zaak zijn meestal van een andere kwalietit dan die de vakman gebruikt.

Een nieuwe look?

Wat u ook kunt overwegen is een geheel nieuwe frisse look voor uw ruimte. De mogelijkheden voor het op die manier opknappen van de vloer zijn velerlij. Een andere kleur is mogelijk, een ander laksoort. Denk aan een verschil niet alleen tussen kleuren maar ook tussen glansgraden. Wat dacht u van mat of eiglans? Dat zit een beetje tussen mat en glans in.

Van olie naar lak of andersom?

Het nadeel van olie is meer onderhoud. Is dat uw toch slecht bevallen, overweeg dan lak. Laat u informeren over de mogelijkheden en wij komen graag langs met wat proefstukken, zodat u alvast een idee heeft. Dit is altijd gratis en vrijblijvend!

Met Bosco Parket treft u gegarandeerd vakmanschap. Maak een afspraak met onze Meester Parketteur Marijn Swagten op 06 41 48 52 91 of mail marijn@boscoparket.nl voor meer informatie.

 

  • vloer-verf
  • houten vloer ander kleurtje
  • aflakken-gekleurde-vloer