Parketvloeren van Bosco: ruime keuze en verzorging

Ruime keuze aan parket

Een parketvloer is gemaakt van (diverse soorten) hout. Nadat een fabrikant het hout heeft ingekocht, dient het hout een tijdje te rusten om te drogen en te wennen aan zijn omgeving. De vochtbalans in het hout wordt zo op een natuurlijke wijze bereikt. Tijdens het productieproces wordt de kwaliteit van het hout continu in de gaten gehouden. Dit zorgt voor een parketvloer met een duurzaam karakter.

 

Houtsoorten

Er bestaan verschillende parketvloeren en u kunt kiezen uit verschillende houtsoorten.  Er zijn twee typen parket: lamel parket en massief parket. Massief parket is de traditionele vloer en een lamel parketvloer is kant-en-klaar. Lamel parket is bijvoorbeeld in de soorten mozaïek, tapis, massief strokenparket en massief plankenparket te verkrijgen.

 

Onderhoud

Of het nu een parketvloer of houten vloer betreft, bij ons blijven uw vloeren in optimale conditie! Wij zien het als onze missie om uw parketvloer zo goed mogelijk te verzorgen. Belangrijk, want uw parketvloer geeft u dagelijks steun en isolatie. Wilt u weten wat Bosco voor u kan betekenen? Maak een afspraak op: 024- 64 15 474.