Bijna zwart: zeer donkere parket vloerBijna zwart: zeer donkere parket vloer
Mooi parket in flat, met geluidsdempende onderlaagMooi parket in flat, met geluidsdempende onderlaag
Donker parket in design woonkamerDonker parket in design woonkamer
Zeer sfeervol warmrood parketZeer sfeervol warmrood parket
Parket doorlopend op traptredenParket doorlopend op traptreden
Parket renovatie : schuren en aflakkenParket renovatie : schuren en aflakken
Luxe parket in mooi loftLuxe parket in mooi loft
Parket doorlopend van huiskamer naar keukenParket doorlopend van huiskamer naar keuken
parket in de kinderkamerparket in de kinderkamer
Licht grenen parketLicht grenen parket
Donker parket in de woonkamerDonker parket in de woonkamer
traptrap
  •  Parketvloeren van Bosco: ruime keuze en verzorging
    Ruime keuze aan parket Een parketvloer is gemaakt van (dive...
  • Parketvloer schuren, houten vloeren schuren
    Bosco Parket schuurt, behandelt en onderhoudt uw houten- of ...
  • Parket renovatie : uw houten vloer weer mooi opgeknapt!
    Is uw parket niet meer mooi? Toe aan een opknapbeurt? Missch...

Parketvloer schuren als onderhoud

Laat uw parket of houten vloer schuren door vakmensen


Traditioneel gelegde parketvloeren gaan een leven lang mee. Echter, een parketvloer is vanzelfsprekend ook aan slijtage onderhevig en heeft daardoor onderhoud nodig. Voor parketvloeren die onderhoud nodig hebben of die beschadigd zijn geraakt door deukjes of krassen, is schuren een optie. Dat kan bij iedere parketvloer. Vaak is het schuren van een parketvloer een betere oplossing dan een nieuwe aanschaffen.
 
Stofvrij schuren
Handig bij een parketvloer schuren is dat er geen stof meer op de vloer zit. Bij niet-professionele machines komt tijdens het parketvloer schuren al gauw veel stof vrij. Hierdoor dient u aangrenzende ruimtes altijd af te dekken. Stof verdwijnt goed met een natte doek.
 
Stofvrij schuren van een parketvloer heeft de toekomst. Met een professioneel, compleet afgesloten systeem - waarmee stof niet kan ontsnappen tijdens het wisselen van een stofzak – zorgen wij ervoor dat uw spullen niet meer stoffig worden tijdens het schuren van uw vloer. Dat is wel zo prettig en bovendien gezonder. Hiermee voldoen wij nu al aan toekomstige regelgeving.
 
Parketvloer zelf schuren of laten doen?
Sommige mensen kiezen ervoor hun parketvloer zelf te schuren en te lakken. Dit valt niet altijd mee en is zeker niet zomaar gedaan. Vaak is het resultaat niet naar wens. Men huurt veelal zonder enige kennis van zaken een schuurmachine en begint met weinig of geen uitleg - en wellicht met een verkeerde afstelling van de machine – aan een onbekend avontuur. Dat loopt niet altijd even goed af.
 
Professionals van Bosco Parket
Het schuren van uw vloer is niets minder dan vakwerk. Professionele schuurmachines zijn essentieel voor het behoud van uw vloer. Daarnaast is het prettig als u direct beschikking heeft over de juiste kennis en vaardigheden. U kunt het beste specialisten inhuren die efficiënt en effectief voor u aan de slag gaan.
Begin niet zomaar zelf aan het schuren van uw parketvloer.
 
In prijs hoeft het niet eens veel te schelen of u zelf schuurt of het laat doen. Het komt vaak voor dat naderhand alsnog een specialist nodig is als mensen zelf met minder resultaat het schuurwerk hebben gedaan. Ook is het huren van parketschuurmachines vaak niet goedkoop. Bij Bosco betaalt u daar niet voor.
 
Hoe gaan wij te werk? Nadat we uw bestaande parket hebben geschuurd, zorgen we ervoor dat we eventuele spijkertjes drevelen en naden of gaatjes stoppen. Dan polijsten we uw vloer. Daarna kan deze effectief worden behandeld.
 
Mogen wij bij u over de vloer komen= Maak een afspraak met een van onze Erkende Meester Parketteurs: 024- 64 15 474. Met Bosco Parket treft u gegarandeerd vakmanschap. Maak een afspraak met onze Meester Parketteur Marijn Swagten op 06 41 48 52 91 of mail marijn@boscoparket.nl voor meer informatie.